Diensten

Diensten

Bij Customer Flow kunt u terecht voor:
– het vergroten van de Klantbeleving en -tevredenheid
– projectmanagement en -ondersteuning
– probleemanalyse
– procesoptimalisatie
– facilitair management
– vastgoed beheer

Vergroten van de Klantbeleving en -tevredenheid 
U krijgt maar één kans voor een eerste indruk! Daarom is het belangrijk dat alles buiten en binnen het bedrijf er altijd picobello uitziet. Helaas komt het er door de waan van de dag vaak niet van om gestructureerd kritisch naar het bedrijf te kijken.
Customer Flow is gespecialiseerd in het kijken door de ogen van de Klant.

Projectmanagement en -ondersteuning
Helaas leiden veel (implementatie)projecten niet tot het gewenste resultaat. Vaak is de oorzaak onvoldoende tijd, naast de bestaande werkzaamheden, van de medewerkers om het project goed uit te kunnen voeren. Heeft u een project maar zelf onvoldoende capaciteit?
Customer Flow ondersteunt u graag om het project succesvol uit te voeren.

Probleemanalyse
Bij een probleem wordt er vaak direct in oplossingen gedacht. Dit is op zich goed, maar vaak blijkt dat de gekozen oplossing toch niet het gewenste blijvende resultaat geeft. Voor de juiste oplossing is het belangrijk om te weten wat precies de oorzaak is van het probleem.
Customer Flow helpt u door met een gestructureerde analyse achter de oorzaak te komen.

Procesoptimalisatie
De wereld verandert voortdurend, net als de vraag van de klant. Processen moeten continu worden aangepast om deze veranderingen op de voet te volgen. Ook een reorganisatie vraagt om aanpassing van de processen. Doet u dit niet dan raken de medewerkers overspannen. Dit heeft een negatieve invloed op de samenwerking binnen uw bedrijf en uiteindelijk op de klanttevredenheid.
Customer Flow kijkt objectief naar een proces en gaat graag samen met u aan de slag om deze te optimaliseren.

Schoenmaker blijf bij je leest!
Customer Flow heeft kennis en ervaring op vele gebieden. Toch kan het voorkomen dat er specialistische kennis wordt gevraagd die wij niet in huis hebben. Daarvoor kan Customer Flow een beroep doen op een groot netwerk met specialisten op diverse terreinen.