Wie

Wie zit er achter Customer Flow?

Rowdy Spits Warnars is de drijvende kracht achter Customer Flow. Hij is een echte selfmade man. Dankzij jarenlange werkervaring en scholing heeft hij gedegen kennis van veel verschillende aspecten van een organisatie: van financiële administratie en facilitair management tot productmarketing, B2B-verkoop, producttraining en klanttevredenheid. Hierdoor is Rowdy veelzijdig en prima in staat om problemen en kansen in een bedrijf nauwkeurig in beeld te brengen. Vervolgens draagt hij oplossingen aan die werkbaar zijn voor de gehele organisatie.

Rowdy heeft meer dan 25 jaar werkervaring in de autobranche bij de importeurs van: Alfa Romeo, Fiat, Lancia, Citroën, Peugeot, Audi en Volkswagen.

Sinds 2013 werkt Rowdy volgens de methode Lean Six Sigma. Hij is gecertificeerd Green Belt en heeft de training Green Belt to Black Belt gevolgd.

Anderen over Rowdy Spits Warnars van Customer Flow:
Mensen die met hem hebben gewerkt zeggen: het is een fijn mens met oprechte aandacht, werkt gestructureerd en heeft oog voor detail. Betrouwbaarheid, betrokkenheid en loyaliteit staan bij hem hoog in het vaandel.

“Vanuit mijn Lean Greenbelt project kreeg ik de unieke kans om samen te werken met Rowdy, hij werd lid van mijn projectteam in de rol als coach. Voor mij als beginnend project manager was het erg fijn om Rowdy in mijn team te hebben; hij wist mij altijd goed te ondersteunen in zowel de aanpak als de inhoud. Als coach gaf hij op een fijne, rustige en constructieve manier tips over hoe ik het beste zaken kon aanpakken en het team en andere stakeholders kon meekrijgen. Ook op inhoud was Rowdy een fijne toevoeging voor het projectteam. Ondanks dat hij totaal onbekend was met de branche, wist hij zichzelf alles in korte termijn eigen te maken.”
Roald Bijenveld, Randstadgroep Nederland.

Hij heeft ons goed op weg geholpen om een probleemstelling volgens de systematiek van de A3 – Six Sigma uit te werken. Wij kunnen hier nu zelf mee aan de slag op de afdeling Verbeterprocessen. Zijn professionele aanpak en positieve uitstraling maken Rowdy een fijne collega om mee samen te werken.”
Joyce Rijkeboer, Dura Vermeer Beton- en Waterbouw

 “Rowdy noemt zichzelf een echte relatieman, en dat kan ik bevestigen. Vanuit de kracht van de relatie is hij in staat om mensen mee te krijgen in een verandering. Hij heeft een passie voor het thema klanttevredenheid. Daarnaast is hij een gestructureerde projectmanager, die doet wat hij zegt. Rowdy is een erg prettige persoon om in een team te hebben; hij is altijd positief.”
Selma Heskamp. PSA Peugeot Citroën